WIZnet Developer Forum

Wi-Fi Module   WizFi250


Topic Replies Activity
Wizfi250 & W5100 drivers compatible with mbed OS 5.5 7 September 21, 2017
Chip status after "TCP Send Error" 9 July 18, 2017
Update wiki page with new commands 4 June 2, 2017
Wizfi250 custom web server 2 April 14, 2017
Data / command mode 5 April 7, 2017
Wizfi250 EVB board analog input 2 March 28, 2017
[TCP Send Error] explanation? 4 March 13, 2017
Custom web server 5 March 10, 2017
Command mode 7 March 8, 2017
Boot mode/putty 6 February 26, 2017
At commands 3 February 22, 2017
FW 1.0.5.2 & multi connection 22 February 6, 2017
Does anybody use the mutiple connection feature? 1 January 22, 2017
Loose some PING! 2 December 13, 2016
Protocol to update app by uart? 2 May 8, 2016
Problem to connect to AP if character "," is in the password 7 April 27, 2016
Problem to update firmware 3 April 12, 2016
Automatic reconnection to a TCP server 5 April 12, 2016
TCP Client : IP with URL 3 March 16, 2016
TCP connect time latency 4 March 16, 2016
RX is 5volt tolerant? 6 February 19, 2016
Unable to enter Data Mode with UDP socket 4 February 15, 2016
Test Mode 2 February 14, 2016
TCP server with multiple clients 2 January 20, 2016
WizFi250 TCP Server station mode , only one TCP client - new thread 12 January 13, 2016
Module stopped working 2 December 16, 2015
WizFi250 TCP Server station mode , only one TCP client? 23 December 8, 2015
SPI Clock configuration 2 December 7, 2015
Data Packing Condition 2 December 4, 2015
UDP socket, only send data 4 November 23, 2015