WIZnet Developer Forum

Connection with ALFTP v5.31

Hi, I 'm trying to connect the module WIZ550WEB (v1.0 ) using ALFTP ( v5.31 ) .
When connecting me for a password , which is the password ?

Leave blank and press the OK button not working.
See accompanying images .

Thanks,

Orko :nerd:



Hi, Orko.
Is that a firmware version [v1.1.0 Develop]?
If so, please try to the ping test to WIZ550web module.

PC’s IP address should be settings as follows for network connection.

Regards,
Eric.

I’ve used
login = user
password = WIZnet
With the newer version of code.

[quote=“hkjung”]Hi, Orko.
Is that a firmware version [v1.1.0 Develop]?
If so, please try to the ping test to WIZ550web module.

PC’s IP address should be settings as follows for network connection.

Regards,
Eric.[/quote]

Hi Eric,

unfortunately I have the version 1.0.1 .
I downloaded version 1.1.0 ( Develop ) , but I have not found compiled to upload (* .hex or * .bin ) files.
Please could you send these files?

Thank you.

Orko :nerd:

[quote=“romanyork”]I’ve used
login = user
password = WIZnet
With the newer version of code.[/quote]

Hello romanyork ,

Unfortunately it did not work with this data.

Apparently the problem is caused by the firmware version .

regards

Orko :nerd:

Hi, Orko.
We uploaded binary of WIZ550web basic firmware version 1.1.0 develop on our GitHub repository.

Please refer to the following link:
github.com/Wiznet/WIZ550web/releases/tag/v1.1.0
You can find zip file; wiz550web_v1.1.0_develop.zip
Thanks.

Regards,
Eric.

[quote=“hkjung”]Hi, Orko.
We uploaded binary of WIZ550web basic firmware version 1.1.0 develop on our GitHub repository.

Please refer to the following link:
github.com/Wiznet/WIZ550web/releases/tag/v1.1.0
You can find zip file; wiz550web_v1.1.0_develop.zip
Thanks.

Regards,
Eric.[/quote]

Hi Eric,

Now everything works as expected . My problem has been solved.

thanks,

Orko :nerd:

Copyright © 2017 WIZnet Co., Ltd. All Rights Reserved.