Wizfi250: server web?

#1

hi.

i have a problem with the AT command: AT+SSEND

http://wizwiki.net/wiki/doku.php?id=products:wizfi250:wizfi250pg:start#at_ssend

https://wizdaniel.wordpress.com/2015/08/17/wizfi250_ssl_connection/

I try this command:
AT+SSEND=0,146

And this command:
AT+SSEND=1,172.16.2.17,5000,146,50000

The answer is allways:
[ERROR: INVALID INPUT]

What’s the problem?
Thanks for your answer.

--------- WIZFI250 TEST -------- AT [OK] AT+WJOIN Joining : Unifi003 Successfully joined : Unifi003 [Link-Up Event] IP Addr : 172.16.2.17 Gateway : 172.16.0.1 [OK] AT+MMAC=? 00:08:DC:1C:DD:3B [OK] AT+SCON=O,TSN,,,5000,0 [OK] AT+SSEND=0,,,146 [ERROR: INVALID INPUT] AT+SSEND=1,172.16.2.17,5000,146,50000 [ERROR: INVALID INPUT] AT+MINFO FW version/HW version 1.0.4.9/WizFi250 Rev 1.0 [OK] AT+FPING=3,172.16.0.3 Ping Reply : 390 ms Ping Reply : 12 ms Ping Reply : 11 ms [OK]

#2

Hi,

There is condition to perform “SSEND” command.
First, UART DATA must be entered in 3 seconds.
Also, Total length of the data want to send, must be input within 10s + (Total Length)ms.
If both of the above conditions are not met, Timeout occurs.

Thanks.

#3

thanks for your answer, but i don’t understand when the timer start.

I think, the timer start after this command AT+SSEND and not before.

Example:
https://wizdaniel.wordpress.com/2015/08/17/wizfi250_ssl_connection/

[code]AT+SSEND=0,146
[0,146]

SEND DATA
HTTP/1.1 200 OK
Server: nginx
Content-Type: text/html; charset=utf-8

Google

[OK][/code]

The answer for this example is [0,146] and not [ERROR: INVALID INPUT]
I have 1s beetween AT+SCON=O,TSN,5000,0 and AT+SSEND=0,146
i try to insert less.

#4

Yes, the timer start just after entered AT+SSEND command.

Thanks.